Nyhed

Michael Jackson beskyldt for indespærring og afspresning af dreng

Også rygter om, at popkongen skal være far til firlinger

Det er ved at være et stykke tid siden, der er kommet nye detaljer i pædofilisagen mod Michael Jackson, men nu er den gal igen. Ved et retsmøde i går i Santa Maria i Californien beskyldte anklageren Gordon Auchincloss Jackson for at have indespærret og afpresset en dreng. Nemlig den kræftsyge John Doe, som i Martin Bashirs meget omtalte dokumentar "Living With Michael Jackson" i februar 2003 udtalte, at Jackson var venligheden selv, og at alle de børn, han havde logerende på sin ranch Neverland, havde det som blommen i et æg. Det skriver Associated Press.

Senere i februar 2003 udtalte drengen og hans mor noget tilsvarende i en ikke offentliggjort video fremstillet af Jacksons advokater. I går kom anklageren Gordon Auchincloss så med den opsigtsvækkende påstand, at drengen og hans familie reelt var blevet holdt indespærret på Jacksons ranch og tvunget til at komme med de positive udtalelser til kameraet. Anklageren sagde også, at familien på et tidspunkt formåede at snige sig væk fra ranchen, men blev lokket tilbage.

Auchincloss uddybede ved at sige, at Jackson holdt familien på ranchen ved dels af påvirke drengen med alkohol – en anklage, som tidligere har været fremme – og ved at lokke dem med luksusrejser i privatfly til eksotiske steder og møder med berømtheder, men at der reelt var tale om en indespærring.


Jacksons forsvarer Thomas Mesereau Jr. afviste alle anklagerne som "åbenlyst absurde" og sagde, at de ville "blive grinet ud af retten".

Ved retsmødet tillod Rodney Melville i øvrigt på forsvarerens opfordring en udskydelse af påbeyndelsen af selve retssagen (der er stadig tale om indledende forhandlinger) fra 13. september til 31. januar 2005.

For nylig viderebragt bl.a. CNN endvidere det rygte, at Jackson skal være far til firlinger, skabt med hjælp fra en rugemor. En talskvinde for Jackson har afvist at kommentere dén sag. Jackson er i forvejen far til tre.


Billedet er fra det lokale politis arkiv.

ANNONCE