Nyhed

To debutanter mere på Copenhagen Records

Singer-songwriterne Rasmus Nøhr og Angu udgiver album til efteråret

Copenhagen Records, der startede tidligere på året som en udbrydergruppe fra det store Medley/EMI, er kommet godt fra start med udgivelser med Johnny Deluxe, Cæcilie Norby, "Bevar Christiania"-pladen og ikke mindst Nephew, der i sidste uge gik direkte ind på førstepladsen af hitlisten med deres andet album "USADSB".

Og nu er Copenhagen så på vej med flere nye navne. Som vi tidligere har nævnt, har selskabet skrevet kontrakt med Aalborg-rapperen Niarn, hvis debutalbum er på vej til september, og yderligere to debutanter har selskabet i ærmet. Nemlig singer-songwriterne Rasmus Nøhr (billedet) og Angu, der udgiver debutalbum hhv. i slutningen af august og starten af september.

Rasmus Nøhr spiller dansksprogede folk-pop-sange og er en af dette års udvalgte kunstnere i DR’s KarriereKanonen, der promoverer nye artister, som prøver kræfter med modersmålet.

Angu er fra Grønland, hvor hans debutalbum udkom sidste december og til dato har solgt 4000 eksemplarer, hvilket ville svare til 250.000 album i Danmark – altså mere end dobbelt så meget, som f.eks. Saybia har solgt herhjemme. Angu spiller melodisk poprock med hans stærke vokal i front og engelske tekster og kunne bl.a. opleves på dette års Spot 10-festival i Århus.

ANNONCE