Nyhed

Nyt Leonard Cohen-album på vej

Pladen hedder "Dear Heather" og udkommer til efteråret

Den canadiske singer-songwriter-poet Leonard Cohen, der 21. september fylder 70 år, er albumaktuel endnu en gang. Titlen på albummet er "Dear Heather" (billedet er coveret) – en skive, der har release til efteråret.

Pladen indeholder 12 nye sange plus et enkelt livenummer (standarden "Tennesee Waltz"). Den er produceret af producer og lydtekniker Leanne Ungar.
Musikken ligger stilmæssigt op ad forgængeren "Ten New Songs" fra 2001, men skulle dog være en anelse mere eksperimenterende og guitarbaseret.

Siden Cohen forlod Zen Centret "Mount Baldy" i 1999, hvor han i mange år har ført en asketisk tilværelse som zenmunken Jikan, har han slået sig ned i L.A. Her han han senest arbejdet på dette kommende album.


"Dear Heather":
1. Go No More A-Roving
2. Because Of
3. The Letters
4. Undertow
5. Morning Glory
6. On That Day
7. Villanelle For Our Time
8. There For You
9. Dear Heather
10. Nigtingale
11. To A Teacher
12. The Faith
Live-track: Tenessee Waltz

Læs mere om disse numre på Cohens site, hvor flere fans diskuterer dem på Cohenforum. Disse fans var med til en Cohen-gathering for nylig i New York, hvor nogle af de nye indspilninger blev afspillet for første gang.

Det skal tilføjes, at Nikolaj Nørlund og P3-producer Anders Dohn lige har udgivet den usædvanlige hyldestplade "På Danske Læber" her i mandags. Skiven rummer 16 dansksprogede Cohen-fortolkninger. Læs om den her på sitet.


Cohens site


Læs mere om den danske Nørlund-hyldest

ANNONCE