Nyhed

Verdenspremiere på Corbijns Saybia-foto

Se første billede fra den hollandske stjernefotografs første arbejde med et dansk band

Billede: Anton Corbijn

Som GAFFA.dk skrev forleden, har den hollandske fotograf Anton Corbijn – som i sin kendte sort/brun/hvide stil har taget uforglemmelige portrætter af bl.a. U2 og Depeche Mode – fotograferet Saybia, det første danske musiknavn, han har foreviget (bortset fra Lars Ulrich til en Metallica-serie). GAFFA.dk har eksklusivt fået lov til at offentliggøre et foto fra serien som det første medie i verden. Og det ser du her.

Fotoserien må siges at være et scoop for Saybia, for Corbijn kan ikke købes til en fotosession, men arbejder kun med folk, han selv finder interessante, og blandt disse er andelen af verdensstjerner høj.

Anton Corbijn har kun tidligere fotograferet tre andre danskere, nemlig Helena Christensen, Lars von Trier og som nævnt Lars Ulrich.

I sommeren 2002 præsenterede Øksnehallen i København en stor og velbesøgt retrospektiv udstilling med Corbijns værker. Fotografen selv og R.E.M.-frontmanden Michael Stipe åbnede udstillingen.

Saybia kan i øvrigt opleves på årets Roskilde Festival natten til 4. juli, hvor de udelukkende vil spille numre fra deres kommende, andet album, der er på gaden 13. september.

Se billedet i et større format

ANNONCE