Nyhed

Norsk aften på P3 og Rust

Nyere norske bands som Jim Stärk, Real Ones og Slowpho spiller d. 20. maj på Rust

Med Kaizers Orchestra og Thomas Dybdahl som pionerer kan det konstateres, at norsk musik er in for tiden. Nu kommer tre af de nyere og mindre kendte norske bands til landet.
Jim Stärk, Real Ones og Slowpho (billedet) spiller torsdag den 20. maj på Rust i København, og alle tre koncerter sendes live på DRs P3.

Det er via et samarbejde mellem de tre bands, Rust, DR og SHB, at arrangementet er kommet op at stå. Den unikke sammensætning af singer-song writerbandet Jim Stärk, spillemandsrock med Real Ones og elektronika med Slowpho præsenteres denne aften. Det var til en musikkonference i Groningen i Holland i januar, at samarbejdet blev født. Her gav Jim Stärk og Real Ones to forrygende koncerter, og i løbet af konferencen blev ideen om at få de to bands til Danmark skabt.

- Der er rigtig meget focus på norsk musik i øjeblikket. Faktisk så meget, at svenskerne er begyndt at se misundeligt på udviklingen, ikke bare i Norge men faktisk også her i Danmark. Derfor vil vi da gerne være med til at præsentere lyttere og koncertgængere for noget af det mest spændende norske musik, siger Jan Sneum, producent DR Rytmisk, P3.

GAFFA.dk er selv i aktion på Norgesfronten med diverse interviews af kendte norske artister til Spot 10, som du kan læse på torsdage i denne måned.

Transmissionen fra Rust begynder kl. 21.03 og slutter 24.00. Billetter til koncerten kan købes på Billetnet, og de koster kr. 80 i forsalg.

Du kan læse mere om arrangementet på http://www.shb-denmark.dk


ANNONCE