Nyhed

Bridget Jones-soundtrack med store navne

Et utal af celebre navne såsom Kylie Minogue, Joss Stone, Robbie Williams, Beyonce, Rufus Wainwright & Dido figurerer på soundtracket, der udgives i dag

Ligesom den første Bridget Jones-film, der indeholdt musikalske bidrag fra prominente navne som f.eks. Sheryl Crow, Tracy Bonham, Gabrielle, Geri Halliwell og Chaka Khan, så kan soundtracket til fortsættelsen ”Bridget Jones 2 - Edge Of Reason” også prale af en lang række af stjernenavne.

Filmen har først premiere d. 19. november, men soundtracket udkommer allerede i dag d. 8. november, og der skulle være årsager nok til at give albummet et lyt med på vejen. Blandt den lange række af kunstnere, der bidrager til at kaste lidt ekstra stjernestøv over filmen, er celebre navne som Kylie Minogue, Joss Stone, Robbie Williams, Beyonce, Mary J. Blige, Barry White, The Darknes osv.

Robbie Williams, der også bidrog med to numre til soundtracket til etteren, er også at finde på det nye soundtrack, hvor andensinglen fra hans nye greatest hits-album ”Misunderstood” er inkluderet.

Desuden indeholder albummet er par interessante duetter med så prominente navne som hhv. Rufus Wainwright/Dido og Sting/Annie Lennox. Wainwright og Dido har genindspillet nummeret ”I Eat Dinner”, der i sin tid såmænd blev indspillet af Wainwrights egen mor, folkesangerinden Kate McGarrigle, mens Sting og Lennox giver en fælles version af det gamle Sting & Police-nummer ”We’ll Be Together”.

ANNONCE