Nyhed

Nyt selskab søger demoer

Label bag Monopol og StripClubJunkies i nyt samarbejde og på jagt efter talenter

Det forholdsvis lille og relativt nystartede pladeselskab Noiz Music, der tidligere har stået bag udgivelser med bl.a. Monopol, StripClubJunkies og Alberte, har indgået samarbejde med den danske afdeling af multinationale EMI. Intentionen er, at Noiz Music fremover skal fungere som et græsrodsforetagende, hvor der er plads til den mere eksperimenterende og alternative musik.

Formålet bag samarbejdet er at kombinere det optimale fra et uafhængigt selskab – der ofte er gode til at spotte nye, originale talenter – med mulighederne hos et major label, der som regel har bedre økonomi og mere brancheerfaring.

Noiz Music vil som et mellemled være behjælpelige med alt fra indspilning til promotion, markedsføring og distribution, så meget som muligt udført på kunstnernes egne præmisser.


Bandet Loopy, der netop har underskrevet kontrakt med et amerikansk pladeselskab, er de første, der er signet til den nye udgave af Noiz Music. Selskabet er dog på jagt efter flere nye talenter og opfordrer dermed alle, der mener at have noget musikalsk på hjerte, til at indsende demoer til:

NOIZ MUSIC
Att. A&R Kim Sørensen
Dr. Tværgade 7, Baghuset

Send venligst:
o Musik-cd
o Biografi
o Foto
o Kontaktinfo (telefonnummer og e-mailadresse)


Noiz Musics hjemmeside

ANNONCE