Nyhed

A-ha a-ha a-ha!

I den kommende tid udgives intet mindre en tre forskellige A-ha-cd’er.

I forbindelse med den nye 400 sider lange A-ha-biografi ”The Swing of Things” af Jan Omdahl udsendes en eksklusiv cd med demo-versioner af kendte A-ha-kompositioner samt en række hidtil uudgivne numre. Biografien er allerede udkommet i hjemlandet Norge, men planen er, at den også skal udgives i resten af verden. Bogen har fået en masse spalteplads i de norske medier, bl.a. på grund af de meget ærlige beretninger om bruddet, der førte til bandets opløsning i 1994.

Warner, som er A-has tidligere pladeselskab, har også en A-ha udgivelse under opsejling. Mandag den 22. november udsendes en ny "Best of…" cd, som indeholder 20 af A-has største hits. Der er en del sammenfald i valg af sange sammenlignet med den forrige opsamlingsplade ”Headlines & Deadlines”, som udkom tilbage i 1991 og solgte over 2 millioner eksemplarer. Alle numrene på den nye opsamlingsplade optræder dog i remastererede udgaver.

A-ha melder sig også på banen med et helt nyt album på Universal. Pladen, som skal udkomme i 2005, følges op af en verdenstourné. A-ha har ikke været på en rigtig verdenstourné siden 1993, hvor de bl.a. skrev musikhistorie til en koncert med 195.000 betalende gæster til én koncert.


A-ha har netop, som fælles nordisk optakt til Nordic Music Awards 2004, modtaget en ærespris for deres evne til at sprede nordisk musik og kultur til den øvrige del af verden. Den store prisuddelingsfest finder sted for første gang lørdag den 23. oktober og kan ses på TV2 Danmark.

A-ha


ANNONCE