Nyhed

Ashlee Simpson taget på fersk gerning

Den kønne poppiges optræden i programmet ”Saturday Night Live” endte i fiasko, da det hele vidste sig at være et grotesk mime-nummer

Da Ashlee Simpson for nylig optrådte i det legendariske amerikanske tv-show ”Saturday Night Live” udviklede hendes optræden sig til en grotesk parodi. Da hun skulle synge aftenens andet nummer, begyndte hendes stemme på mystisk vis at synge nummeret ”Pieces Of Me”, som hun allerede havde sunget én gang. Hun holdt da også hurtigt op med at synge, dvs. hendes mund stoppede med at bevæge sig, men sangen fortsatte, mens musikken spillede et helt andet nummer.

Simpson prøvede at holde masken, men løb til sidst af scenen i skam. Bandet fortsatte et stykke tid endnu, inden producerne fik sat nogle reklamer på for at dække over skandalen.

I slutningen af showet gik den ydmygede sangerinde på scenen og undskyldte, men i stedet for selv at tage skraldet, beskyldte hun sit band for at have spillet den forkerte sang. Hvordan dette skulle forklare hendes bugtaleragtige sangpræstation, vil vi lade være op til den enkeltes fantasi af regne ud.

Efterfølgende er forklaringen blevet ændret flere gange. Bl.a. er Simpsons far og manager stået frem med en forklaring om, at sangerinden havde haft dårlig hals, og at det derfor havde været nødvendigt at bruge playback på dette ene nummer. Han vedholder endvidere, at det er første gang nogensinde, at Simpson har mimet.

Endnu mere ironisk bliver hele affæren, når man tager med i betragtning, at Simpson netop i et interview med magasinet Lucky har taget stærk afstand fra at mime på scenen.

"Jeg er totalt imod det og synes, det er fornærmende," udtaler hun. "Jeg går på scenen for at lade mit sande talent vise sig, ikke bare for at stå og danse rundt. Personligt ville jeg aldrig mime! Det er bare ikke min stil," afslutter hun.

ANNONCE