Nyhed

Courtney Love på ny i retten

Denne gang er den tidligere Hole-sanger anklaget for overfald med et dødbringende våben

Sangerinden Courtney Love har endnu en gang forbrudt sig mod loven og kan nu tilføje en anklage for overfald med et dødbringende våben til den lange liste af anklager, der i de senere år har redet hende som en mare.

Efter at have hørt de relevante vidneudsagn besluttede en dommer således i går, at beviserne mod Love var tilstrækkelige til, at en egentlig retssag kan indledes. Datoen for begyndelsen af denne sag blev fastlagt til den 10. november, og Love fik lov til at gå mod en kaution på $150.000.

Courtney Love er anklaget for at have overfaldet en vis Kristin King, som hun, da hun fandt hende sovende på en ekskærestes sofa, kastede en spiritusflaske i hovedet på, hvorefter hun ifølge King selv overfaldt hende og bl.a. nev hendes bryster. En nabo har bevidnet at have overværet Love jagte King med en ”ekstrem stor sølvfarvet lygte, der blev brugt, som var det et våben”.


Ud over denne anklage står Love også stadig anklaget i en række andre sager, hvor hun bl.a. er sigtet for besiddelse af stoffer og flere tilfælde af voldelig adfærd.

ANNONCE