Nyhed

Nye verdensnavne klar til at indtage DK

Spillestedskampagnen Globeat har nu det færdige program klar og det byder på flere verdensnavne

Som tidligere rapporteret på GAFFA.dk vil der fra d. 27. oktober til d. 11. november bliver masser af muligheder for at se nogle af verdensmusikkens helt store navne rundt omkring på landets scener. Spillestedskampagnen Globeat har nemlig slået døren på vid gab for masser af globale beats i det danske landskab.

Vi har tidligere kunne afsløre, at både Zap Mama (d. 9. november i Vega) og Cesaria Evora (d. 6. november i Amager Bio) vil optræde som en del af denne musikalske kampagne, og nu kan endnu en række særdeles prominente navne føjes til listen.

F.eks. vil Khaled (billedet) d. 6. november på Train i Århus give sit bud på en syntese af algerisk musiktradition og vestlig pop, en musikalsk cocktail, der har givet ham stor succes på den internationale scene. Khaled har bl.a. lavet nummeret ”Aïcha”, der i danske Outlandish’ udgave har fået stor opmærksomhed både herhjemme og i udlandet.

Desuden optræder celebre navne som verdens muligvis bedste harmonikaspiller Lelo Nika (Jugoslavien), Sexteto Mayor (Argentina), Karamelo Santo (Argentina) og Radio Mundial (USA) og Spoum (Frankrig).

Det fulde program kan ses på Globeats hjemmeside.

Se Globeats hjemmeside her!

ANNONCE