Nyhed

Nyt Bon Jovi-album til foråret

Nyt album fra de pæne rockdrenge vil efter sigende indeholde masser af støjende guitar

Så skulle der være et nyt album undervejs fra Jon Bon Jovi og resten af gutterne i bandet Bon Jovi. Albummet, der endnu er titelløst, skulle ifølge forsangeren og sangskriveren selv være et album med masser af støjende guitar og storladen rock, skriver Billboard.com.

Guitaristen Richie Sambora udtaler, at bandet også planlægger en verdensturné, der vil tage sin begyndelse i slutningen af foråret. Ingen datoer er dog endnu blevet frigivet.

Jon Bon Jovi har denne gang ændret lidt på sin sangskrivning, som han selv vurderer tidligere har været præget af et meget optimistisk livssyn. På det kommende album har han således f.eks. på nummeret ”Last Man Standing” rettet et kritisk blik mod musikindustrien. Han giver her udtryk for sin afsky over for denne industri, der ifølge Bon Joví er korrumperet af de store beløb, der er involveret, og ikke indeholder nogen kreative visioner på kunstnernes vegne.

Som tidligere omtalt på GAFFA.dk, udkommer d. 16 november desuden det store bokssæt med titlen ”100.000.000 Bon Jovi Fans Can't Be Wrong”, der bl.a. indeholder hele fire cd’er og én dvd.
ANNONCE