Nyhed

Stjålne U2-tekster returneret

Efter hele 23 år blev en kuffert med noter og tekster returneret til de irske toprockere

For 23 år siden blev en kuffert med forskellige notater og sangtekster til albummet ”October” stjålet fra U2 under en koncert i Portland, USA. Bono blev i sin tid nødt til at omskrive alle teksterne til albummet i studiet, og bandmedlemmerne kaldte det deres værste indspilning nogensinde.

Kufferten blev i sidste uge bragt tilbage til sine rette ejermænd af en kvinde ved navn Cindy Harris, der efter sigende fandt den på loftet i sin lejebolig i Tacoma i 1981. Hun sagde, at hun ikke fandt ud af, at kufferten var stjålet, før mange år senere, og da havde hun ingen anelse om, hvordan hun skulle få fat i bandet. Hendes veninde Danielle Rheaume har brugt den bedre del af et år på at få kontakt med U2s management, og Bono betegnede returneringen af teksterne som ”en velsignet handling”.

U2 har ved flere lejligheder under koncerter i Portland spurgt, om nogen blandt publikum skulle vide, hvor kufferten kunne tænkes at befinde sig. Sidste gang var så sent som i 2001, da bandet spillede i Rose Garden.

ANNONCE