Nyhed

Forbud mod The Streets’ nye video

The Streets' nyeste video til singlen ”Blinded By The Lights” er i England blevet forbudt for børn såvel som voksne

Videoen til The Streets' nyeste single ”Blinded By The Lights” er blevet mødt med forbud mod visning fra alle større tv-stationer i England. Stationerne hævder, at fremstillingen af sex, vold og indtagelse af stoffer er alt for eksplicit til at blive vist på offentligt tv.

Videoen viser The Streets’ frontmand Mike Skinner til et bryllup, hvor der drikkes i voldsomme mængder. Undervejs i videoen ser man bl.a. Skinners kæreste (i videoen) have oralsex med en anden mand på toilettet, mens Skinner, der i forvejen er stinkende stiv, står i boksen ved siden af og tager stoffer. Videoen ender i et større slagsmål på dansegulvet, hvor Skinner bliver slået i gulvet. Sidste billede viser hans forslåede og blodige ansigt i nærbillede.

The Sun rapporterer, at de engelske tv-stationers vagthund Ofcom har bestemt, at videoen er fuldstændig uegnet til forevisning på tv. Top Of The Pops og CD:UK må kun vise enkelte udvalgte sekunder af videoen, og MTV må kun spille den efter klokken 23. Ydermere er det blevet rapporteret, at den engelske radiostation Radio 1 ikke må spille nummeret i deres morgen- eller eftermiddagsprogram, da det vurderes, at der på disse tidspunkter vil være flest børn blandt lytterne.

Er man blevet nysgerrig efter at se, hvad hele balladen skyldes, kan videoen ses på følgende web-site:

Se videoen her!

ANNONCE