Nyhed

PowerSolo på international tour de force

Det danske band når vidt omkring på deres tour, der bringer dem til bl.a. Tyskland, Island, Frankrig og USA

Siden udgivelsen af deres andet album ”It’s Raceday … And Your Pussy is GUT!!!” i marts har danske PowerSolo haft fuld gang i en omfattende danmarksturné, og at dømme ud fra deres kommende program, ser det ud til, at turen nu er kommet til det store udland.

PowerSolo skal først og fremmest deltage i PopKomm i Berlin som en del af den danske showcase. Koncerten herfra vil blive transmitteret direkte på P3 d. 30. september fra kl. 20.03.

Herefter skal bandet et smut til USA, hvor de skal deltage i CMJ Music Marathon i New York, og på hjemvejen fra dette arrangement bliver der lige tid til et stop i Island, hvor bandet skal optræde på Grand Rokk i Reykjavik.

Efter en række danske gigs gæster bandet afslutningsvis den respekterede franske Festivale Transmusicale de Rennes, hvor bl.a. Beastie Boys også optræder. Koncerten er et led i et samarbejde med henblik på lancering i Frankrig, Spanien, Belgien og Schweiz, og den vil blive fulgt op med en tour i det franske i februar 2005.

I oktober vil man også kunne opleve PowerSolo i Mik Schacks Hjemmeservice. Her spiller de blandt enorme saltbjerge i en lagerhal af gigantiske dimensioner, mens trommeslageren J.C. Benz svæver rundt i hallen båret af en kæmpe bulldozer.

PowerSolos program ser med andre ord ud som følger:

30/09: Popkomm, Berlin
11/10: Pianos, Crunchy Frog Showcase, New York
13/10: Knitting Factory, CMJ Music Marathon, New York
16/10: Grand Rokk, Reykjavik, Island
28/10: Stengade 30, Kbh.
29/10: Skråen, Aalborg
12/11: Teatersalen Thisted
19/11: Rytmeposten, Odense
02/12: Festival Transmusicale de Rennes Hall 4, Rennes
04/12: Bygningen, Køge
09/12: Tobakken, Esbjerg

ANNONCE