Nyhed

Saybia hitter både indenlands og udenlands

Både Holland og Schweiz har fået øjnene op for det danske bands kvaliteter

Efter på førstedagen at have solgt 20.000 eksemplarer af deres andet album ”These Are The Days” er Saybia ikke overraskende røget direkte ind på førstepladsen på den officielle danske hitliste. Dette var, som nogen vil huske, også tilfældet med debuten, og også udlandet synes nu for alvor at have fået øjnene op for dansk rocks guldfugl.

I Holland debuterer ”These Are The Days” på en flot 8. plads, og albummet ligger også godt til i Schweiz, hvor det indtager en 9. plads på albumhitlisten. Bandet selv har efter en intens periode med PR i mange lande kastet deres fulde koncentration ind i en omfattende europæisk efterårsturné. Turnéen startede i denne uge i Holland, hvor man pga. stor billetefterspørgsel allerede tidligt måtte tilføje en ekstra koncert på spillestedet Melkweg i Amsterdam. Og allerede inden tourens første koncert onsdag aften kunne den hollandske booker melde alt udsolgt til samtlige af turnéens koncerter.

I mellemtiden er bandets andensingle "I Surrender” blevet udgivet, og videoen til nummeret, der er lavet af engelske Simon Ellis, kan snart ses på både Boogie (DR 1) og MTV.


ANNONCE