Nyhed

Thomas Dybdahl afslutter oktobertrilogi 18. oktober

"One Day You’ll Dance For Me New York City" på gaden samtidigt i Norge og Danmark

Den norske sanger og sangskriver Thomas Dybdahl er – som hyppige læsere af GAFFA.dk vil vide – i gang med sin såkaldte oktobertrilogi, og den nærmer sig nu sin afslutning. 18. oktober udkommer tredje og sidste album, der får titlen "One Day You’ll Dance For Me New York City". Singleforløberen "A Love Story" er netop blevet sendt til norske radioer.

Albummet bliver udsendt simultant i Norge og Danmark, hvor de to første, "That Great October Sound" og "Stray Dogs", i tråd med konceptet udkom i oktober, hhv. 2002 og 2003, i Norge, men først med nogle måneders forsinkelse i Danmark, hvilket tog lidt af effekten. For trilogien består af melankolske, eftertænksomme, afdæmpede sange med Dybdahls fyldige, længselsfulde røst i front, i ånden fra klassiske og nyere sangskrivere som Neil Young, Nick Drake, Tim og Jeff Buckley, Ryan Adams m.fl. – det perfekte soundtrack til oktobers lange efterårsaftener.

De to første album har fået masser af anmelderroser og også pæne salgstal, ikke mindst i hjemlandet. Dybdahl har også flere gange spillet i Danmark til ros og stort fremmøde, bl.a. på Spot-festivalen i Århus både i 2003 og 2004.

ANNONCE