Nyhed

Bono og Keys udgiver duet

U2-frontmanden og Alicia Keys har genindspillet et Peter Gabriel-nummer til fordel for Aids-ramte i Afrika

Det er ikke meget mere end en måned siden, at Bono lavede en duet med Mary J. Blige, og nu er U2-sangeren i gang igen – denne gang i selskab med r&b-sangerinden Alicia Keys. Og naturligvis er det i den gode sags tjeneste.

De to har sammen indspillet en ny udgave af Peter Gabriels ”Don’t Give Up”, og overskuddet fra salget af singlen, som fra i dag kan købes via iTunes, går til Keep A Child Alive, der arbejder på at skaffe medicin til børn med HIV eller Aids i Afrika.

Bono og Keys optrådte live med nummeret ved et velgørenhedsarrangement i New York i november. Der blev ved den lejlighed indsamlet over en million dollars.

Keys, der optræder som global ambassadør for organisationen, udtaler, at ”Keep a Child Alive er min passion og min mission,” og tilføjer: ”Jeg elsker denne sang, og jeg elsker Bono. Jeg respekterer virkelig det, han har gjort for Afrika, og den måde han har udnyttet sin berømmelse til at gøre noget godt i verden på. Jeg håber, jeg kan gøre halvt så meget i mit liv.”

Nyindspilningen af Gabriels sang er til lejligheden blevet omdøbt til ”Don’t Give Up (Africa)”. Gabriel indspillede oprindelig nummeret sammen med Kate Bush til hans album ”So” fra 1986.

ANNONCE