Nyhed

Vandt du Death To Frank Ziyanak?

Cd'er og T-shirts var på højkant

GAFFAs demoanmelder Hansen var begejstret, da Silkeborg-gruppen Death To Frank Ziyanak indsendte sin demo til ham, og i februar kårede ham dem som månedens demo. Og det gav genlyd. Hurtigt fik bandet en pladekontrakt, med selskabet Musikministeriet (hvis bagmænd er lig med gruppen Racetrack Babies), og nu er debutalbummet "Chords And Dirty Limericks" så udkommet. Sangen "Fe Fi Mo Fo" er allerede blevet et pænt hit på P3's lytterhitliste Det Elektriske Barometer.

Stilen er rendyrket rock'n'roll med uforfalsket retro-feeling. Albummet er produceret af amerikanske John Agnello, der har produceret for så store navne som Dinosaur Jr. og Madrugada og for nylig været tekniker for The Kills, og er indspillet på seks dage i Water Music Studio i Hoboken, New Jersey, live i studiet uden lagkageproduktion, bortset fra vokalen, der er lagt på bagefter. I forbindelse med deres USA-ophold nåede DTFZ også lige at give en koncert på det anerkendte spillested Mercury Lounge i New York.

Du kunne vinde Death To Frank Ziyanaks album, og som om det ikke skulle være nok, havde vi også fede DTFZ-T-shirts på højkant. Alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål - og svaret er ganske simpelt: Frank Ziyanak.

De heldige vindere, der får præmierne tilsendt i nærmeste fremtid, er som følger:
Signe Bønsvig
2300 Kbh S

Mijo Jelic
8600 Silkeborg

Gunner Dahl
9700 Brønderslev

Winnie Simonsen
2800 Lyngby

Karen Kristiansen
2100 København Ø

Thomas Jakobsen
8210 Århus V

Louise Andersen
8200 Århus N

Dan Dowaji
2730 Herlev

Ann Høck
5000 Odense C

Jane Sørensen
2300 København S

DTFZ's hjemmeside

ANNONCE