Nyhed

Slow Train begejstrer i New York

Den danske duo har optrådt med David Sanborn og George Benson i Radio City Music Hall på Manhattan

Billede: Morten Varano

Duoen Slow Train stod for electronica’en i Radio City Music Hall den 11. februar, ved en koncert arrangeret af radiostationen CD101.9, mens George Benson og David Sanborn repræsenterede kanalens mere traditionelle retning.

- Vi (Morten Varano og Lady Z, red.) var book’et til at spille i Radio City Music Hall, men det gik først op for os, hvor stor en ære det er at spille der under nogle interviews. Det var hel vildt, fortæller Morten Varano til GAFFA.dk.

Slow Train var egentlig book’et til at spille til en fest, hvor radiostationen ville markere et stilskifte fra instrumentaljazz til chill out. Men jobbet gik i vasken.
- I stedet fik vi en aftale om at spille til en slags Valentine’s koncert. Her var vi book’et sammen med George Benson - der brugte fem minutter af sin spilletid på at takke, beæret over at spille der - og David Sanborn.

Flere dj's på radiostationen har støttet Slow Train med airplay, og de har derfor ligget på stationens Top 20.
- Da vi introducerede nummeret ”Naturally” til koncerten, klappede og hujede de 6000 mennesker, der sad nede i salen, fortæller Varano, tydeligvis stadig påvirket af oplevelsen.
- Men det største var at hænge ud med alle de legendariske musikere bagefter. De syntes, det var en fed koncert vi gav.

Slow Trains Hjemmeside