Nyhed

Tre gange Beyoncé på Oscar-aftenen

Beyoncé Knowles er ikke nomineret til en Oscar, men alligevel kan man se hende tre gange til den amerikanske prisuddeling.

Når Hollywood på søndag byder velkommen til den årlige Oscaruddeling, skal der sædvanen tro også deles priser ud til den bedste sang fra en film. Normalt er det den nominerede kunstner, der optræder med sin sang. Men i år har Josh Groban, der er nomineret for sangen ”Believe” fra filmen ”Polar-ekspressen”, inviteret Beyoncé til at synge med, når han skal optræde til Oscar-showet. Beyoncé er også blevet bedt om at synge sangen ”Learn To Be Lonely” fra ”The Phantom Of The Opera” i stedet for Minnie Driver, og så skal hun søreme også optræde med sangen ”Look To Your Path” fra filmen ”The Chorus”.

Udover Destiny’s Child-divaen kan man også høre Counting Crows optræde med ”Accidentally In Love” fra ”Shrek 2” og Carlos Santana og Enrique Iglesias, der vil fremføre ” Al Otro Lado del Rio” fra filmen ”Motorcykeldagbog”. Aftenens vært er den amerikanske komiker Chris Rock, og showet kan ses på DR2 natten mellem søndag og mandag.


Alt om The Oscars hos DR2

ANNONCE