Nyhed

System Of A Down til Valby Hallen 19. juni

Det amerikanske metalband besøger Danmark. Billetsalget begynder 31.01 på Billetnet.

Den Los Angeles-baserede metalkvartet System Of A Down kommer til Danmark den 19. juni, hvor bandet spiller i Valby Hallen, København.

Opfølgeren på albummet "Steal This Album" er på trapperne. Albummet har fået arbejdstitlen ”Hypnotize”, og vil blive udgivet i marts, og senere på året – sandsynligvis i starten af efteråret – vil bandet udgive endnu et album, som har fået titlen ”Mesmerize” og er et resultat af, at bandet ligger inde med et rent overflødighedshorn af sange.

System Of A Down har med deres første album etableret sig som et band med ”noget på hjertet”. Deres tekster er rebelske og fyldt med protester mod det amerikanske samfund, hvilket kan høres i hits som "War", "Suite-Pee" og "Toxicity". Og bandet har blandt andet tidligere arbejdet sammen med dokumentarfilminstruktøren Michael Moore, som har instrueret videoen til sangen "Boom!" fra deres seneste cd "Steal This Album".

Musikken er en blanding af metal, rap, heavy rock, jazz og med melodier, som er inspireret af – og til tider leder tankerne hen på – mellemøstens musiktraditioner, måske ikke så overraskende i betragtning af, at alle bandets medlemmer er af armensk herkomst.

System Of A Down er:
Serj Tankian – Vocal
Daron Malakian – Guitar
Shavo Odadjian – Bas
John Dolmayan - Trommer

Billetsalget starter mandag d. 31. januar kl. 10 på Billetnet.


ANNONCE