Nyhed

Clubbinhagen indtager Islands Brygge

Islands Brygge Kulturhus til splinterny rock-og-electronica-festival

Fra onsdag den 10. august til og med søndag den 14. løber en helt ny festival af stablen i København. Med et line-up på i alt 12 bands og 20 dj's vil Clubbinhagen lade den elektroniske musik møde den håndspillede rock på K-I-B - Kulturhuset Islands Brygge.

Danske kometer som Diefenbach, Efterklang, Mikael Simpson og Anders Trentemøller suppleres af det fremstormende britiske rockband The Cazals (billedet) og deres venner i Negative For Francis. Hertil kommer en række lokale upcoming-navne som f.eks. Racing Ape, Leisure Alaska og Dial Zero.

På dj-siden finder vi lokale kendinge som veteranen Kenneth Bager, Krede og Kjeld Tolstrup, men også navnkundige udlændinge som f.eks. dj Arthur Baker, der sammen med New Order-bassist Peter Hook vil levere et særligt "New Order DJ Set".

Med FeelCPH (holdet bag LÆKKER og All DJ’s Are Idiots) som medarrangører og Sort Sols Lars Top-Galia som "event director" tegner det til at blive en trendy affære, og arrangørerne lokker endda med en særligt lav introduktionspris: Partout-billetter koster 195 og kan fås via GAFFA Billet og Billetlugen.dk.

Clubbinhagen

GAFFA Billet

ANNONCE