Nyhed

Jackson på fallittens rand?

Popstjernen blev forleden frifundet for anklager om seksuelt misbrug, men nu truer pengeproblemer med helt at slukke den faldende stjerne

Michael Jackson ejer i alt ejendom og sangrettigheder til en samlet værdi af hele 3,6 milliarder kroner, men ikke desto mindre skulle den fallerede popstjerne ifølge CNN være godt på vej mod fallittens rand.

Den enormt eksponerede retssag har både efterladt Jackson med et ordentligt fur i imaget samt en regning, der i løbet af det sidste år skulle være løbet op på cirka 120 millioner kroner. Og derudover bruger popstjernen tilsyneladende penge langt hurtigere end de i øjeblikket kommer ind. Således skønnes Jacksons udgifter på årlig basis at være mellem 120 og 180 millioner kroner større end indtægterne.

Desuden har Bank of America for nyligt solgt to Jackson-lån til en samlet værdi af halvanden milliard kroner. Lånene skulle være taget til at understøtte Jacksons luksuriøse livsstil, og som sikkerhed for lånet har Jackson stillet et 50 procent medejerskab af 200 Beatles-sange og rettighederne til sine egne sange.

Banken har tilsyneladende vurderet, at det var for risikabelt at ligge inde med disse lån, og ifølge jp.dk skulle en bankkilde have afsløret, at Jackson har misligholdt afdragene på lånene, hvoraf det ene på 1,2 milliarder kroner skal forfalde i december i år.

ANNONCE