Nyhed

Vandt du Nordkraft-soundtrack og filmbilletter?

Succesroman på film med musik kastes i grams

4. marts har Ole Christian Madsens filmatisering af Jakob Ejersbos succesroman "Nordkraft" om Aalborgs underverden premiere. Filmen, der har Thure Lindhardt, Signe Egholm Olsen m.fl. i hovedrollerne, ledsages af et fornemt soundtrack med både nye og tidligere udsendte sange af en lang række spændende navne fra den yngre danske rock- og hiphop-scene – og så lige Gasolin's "Lilli Lilli".

Af det nye og eksklusive kan nævnes en dugfrisk Raveonettes-sang, "Please You", instrumentalrockerne Limps smukke "New Autumn" og af det gamle f.eks. Kira And The Kindred Spirits' "Save Me", Nephews "Movie Klip", Aalborg-rapperen Jonny Heftys "Muggen Røv" (dog i en ny version), PowerSolos "Baby, You Ain't Looking Right", Majids "New Love", Lise Westzynthius' "French Leave", Ambers "Walking Through" og mange flere. En helt lille alternativ hitparade – associerende til vidt forskellige stemninger.

I anledning af filmen havde vi en stabel af soundtracks'ene på højkant, naturligvis sammen med filmbilletterne, og alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen om dem, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Sons Of Cain.

Vinderne har fået deres præmier tilsendt. Tillykke! Vinderne er:

Billetter og cd:
Sune Thyge Ryssel
4550 Asnæs

Rasmus Madsen
2750 Ballerup

Rune Rosendahl
2720 Vanløse

Simon Pedersen
7200 Grindsted

Per Jensen
2200 København N

Cd:
Christian Falden
2200 Kbh. N

Stine Ann Frederiksen
1955 Frederiksberg

Per Geckler Møller
8210 Århus V

Louise Staalsen
4000 Roskilde

Christina Olsen
4653 Karise


Nordkraft-filmens hjemmeside

ANNONCE