Nyhed

Windermere med i danseforestilling

Den danske rockkvartet lægger musik til en danseforestilling inspireret af ”Romeo & Julie”

Det danske rockband Windermere gjorde for første gang for alvor opmærksom på sig selv i marts sidste år, hvor de slap debutalbummet ”The World Is Here” ud i den danske æter. Bandet blev mødt med megen ros for deres evne til at jonglere med de musikalske virkemidler på en overordentlig overbevisende manér, og bandets smag for det alsidige og alternative har nu fået dem til at indgå i et samarbejde med den anerkendte koreograf Camilla Stage omkring en danseforestilling bygget over Shakespeares ”Romeo & Julie”.

Forestillingen, der har fået titlen ”I Wish I Were Your Bird”, vil blive fremført på Dansescenen i København fra den 11.-24. februar. På scenen vil være i alt seks dansere og altså også Windermere, som naturligvis spiller live hver aften.

Som prolog til ”I Wish I Were Your Bird” opføres det abstrakte ensembleværk ”The Passenger”, beskrevet i pressematerialet som ”en vandring mod et tidløst og forløst univers, hvor kroppe ånder, forandres og opløses i et klang- og lyslandskab af sammenvævede spejlinger og ekkoer."


Billetter til forestillingen kan bestilles på telefon 7015 6565 eller 3543 2021.




Windermeres hjemmeside

ANNONCE