Nyhed

Vesterbro Festival præsenterer komplet program

Den lokale festival offentliggør i dag alle de 80 deltagende navne

Vi har tidligere her på GAFAF.dk løftet sløret for nogle af de navne, der i år spiller på Vesterbro Festival, der sidste år havde mere end 10.000 gæster fordelt på to dage.

Nu afslører festivalen så det komplette program, der satser på det fremadstormende vækstlag og de uopdagede talenter.

Stort set alle rytmiske genrer er repræsenteret på festivalens plakat, der tæller navne som The Alpine, der er signet på det tyske selskab Gun Records, Marie Fisker, der for nyligt at spillet support for Kira & the Kindred Spirits, Rasmus Helner, der gæstede dette års Radiohuset Rocker og Windermere, der senest har komponeret musik til danseforestillingen "I Wish I Were Your Bird & The Passenger”.


Dertil kommer spændende navne som Leisure Alaska, Carla Alexandar, Sidste Ambulance, Erwin Thomas, DJ Ras Money, Green Pitch og Sofus Forsberg, som også kan opleves på årets Spot-festival i Århus.

Festivalen, der udspiller sig i området omkring Halmtorvet og Onkel Dannys Plads, foregår i dagene 16. til 17. juni, og i forbindelse med en kommende øvelokaleetablering på Vesterbro er der kommet en ekstra scene på. Det betyder, at musikken på årets Vesterbro Festival præsenteres fra i alt 7 forskellige scener.

Det komplette program kan ses på festivalens hjemmeside


Det komplette program >

ANNONCE