Nyhed

Cover og trackliste til nyt Madonna-album klar

12 nye sange på ”Confessions On A Dancefloor” ude 14. november

Coveret og tracklisten til Madonnas kommende album "Confessions On A Dancefloor", hendes 11. studiealbum, er nu blevet offentliggjort. Coveret ser ud som ovenfor vist, og tracklisten indeholder 12 sange, der har følgende titler:

* "Hung Up"
* "Get Together"
* "Sorry"
* "Future Lovers"
* ”I Love New York”
* "Let It Will Be"
* "Forbidden Love"
* "Jump"
* "How High"
* "Isaac"
* "Push"
* "Like It Or Not"

Albummet er på gaden 14. november, og singleforløberen ”Hung Up” er ude i midten af oktober. Sangen kommer i øvrigt til at indeholde en sampling af det gamle Abba-hit ”Gimme Gimme Gimme”, noget ret usædvanligt, idet Abba sjældent har givet andre lov til at sample dem.

Hvorvidt nummeret ”Forbidden Love” er en genindspiling af Madonna-sangen af samme titel fra hendes album ”Bedtime Stories” vides ikke, men eksempelvis Kylie Minogue har tidligere præsteret at udgive to forskellige sange med samme titel, nemlig ”Love At First Sight”, der optræder på henholdvis ”Kylie”- og ”Fever”-albummene fra henholdsvis 1988 og 2001.

”Confessions On A Dancefloor” bliver, som titlen antyder, et meget dance-orienteret album og beskrives som en blanding af old-school-disco a la Abba og Giorgio Moroder og en mere futuristisk dance-lyd. Det er primært produceret af Madonna i samarbejde med den engelske dj, remixer og producer Stuart Price, også kendt under aliaserne Les Rythmes Digitales og Jacques Lu Cont.

Madonnas hjemmeside

ANNONCE