Nyhed

Jackson indspiller ny sang

Michael Jackson har lavet et nyt nummer, som skal skaffe penge til de mange nødstedte i det sydlige USA

Den fallerede popstjerne Michael Jackson har ifølge music.lycos.com skrevet et splinternyt nummer med den foreløbige titel ”From The Bottom Of My Heart”.

Jackson håber, at kunne indspille nummeret inden for de næste to uger, så singlen hurtigst muligt kan komme på gaden, hvor den skal rejse penge til de mange nødstedte i blandt andet New Orleans efter sidste uges naturkatastrofe.

Sangeren planlægger at indbyde en række andre artister til at indspille nummeret sammen med ham i stil med ”We Are The World”, som han var med til at skrive og producere tilbage i 1985.

”Det gør mig ondt at se den menneskelige lidelse, der finder sted i mit lands Golfregion,” udtaler Jackson, og fortsætter: ”Jeg vil række hånden ud til andre i musikindustrien for at få dem til at hjælpe mig med at bibringe lindring og håb til de stakkels mennesker, som har mistet alt.”

Desuden kan vi afslutningsvis meddele, at der går mange rygter om, at Jackson skulle gå med seriøse planer om et comeback oven på frifindelsen i den famøse retssag, hvor han som bekendt stod anklaget for flere seksuelle overgreb på børn. Vi vender naturligvis tilbage med nærmere detaljer, hvis der skulle vise sig at være substans i rygterne.

ANNONCE