Nyhed

The White Stripes og The Raveonettes giver fælles koncert

De to rockgiganter sætter hinanden i stævne i lokomotivværkstedet i København den 26. oktober

Foto af Martin Dam Kristensen


TDC Blå Tone er navnet på et initiativ, der har til formål at præsentere det danske koncertpublikum for en række helt unikke koncertoplevelser med store kunstnere og særprægede koncert-locations.

Tidligere har Blå Tone, som er sat i værk af TDC, arrangeret en koncert med Kashmir i et fly i 35.000 fods højde, man har kunnet opleve Alicia Keys i det Kongelige Teater og Lauryn Hill har spillet på Den Flydende Scene i Københavns Havn. Og det fjerde arrangement i rækken af spændende initiativer står på ingen måde tilbage for de tidligere.

Blå Tone har således sat henholdsvis The White Stripes og The Raveonettes i stævne til et brag af en koncert, der vanen tro vil udspille sig på en unik location. Det bliver nemlig lokomotivværkstedet med dets vaskehaller og togskinner, der for første gang nogen sinde skal lægge scene til en koncert, og det må siges at være noget af en indvielse.

Lokomotivværkstedet ligger på baneanlægget ved Københavns Hovedbanegård, og det er altså her, man bør bevæge sig hen den 26. oktober, hvis man vil have del i denne helt unikke rockfantasi.

Billetsalget starter mandag 12. september kl. 10 på Billetlugen og i Fona-butikkerne.

Læs mere her!