Nyhed

Randi Laubek og Dicte til SPOT 2006

To af dansk pop og rocks mest personlige kvindelige sangskrivere Randi Laubek og Dicte kan nu afsløres som deltagere på årets Spot-festival

2. og 3. juni går det løs i Århus. Spot-festivalen er derfor i fuld gang med løbende at offentliggøre den tidlige sommers varme navne. Randi Laubek og Dicte (billederne) er netop annonceret, og begge har aktuelle album-udgivelser at trække på. Mon ikke der også bliver mulighed for at høre nogle af deres nyskabelser, når de giver den gas i Århus.

Randi Laubek fik fine anmeldelser for sin seneste skive ”Figures Of Eight”, om, hvilken der blandt andet blev skrevet: ”med sine udsøgte og omhyggeligt tilvirkede arrangementer og sin smukke stemme, der deler sig mellem forårets kølighed, sommerens varme og efterårets vemod, har Laubek skabt sin egen niche i dansk musik”.

Dicte skabte ligeledes med sin seneste udgivelse, "Dicte & Sugarbones", en lystig strøm af positive tilkendegivelser. Dicte selv beskriver den nyeste cd som ”slam-glam-garage”.

Dicte er ikke solo for tiden, men optræder med førnævnte Sugarbones, der indeholder blandt andre trommeslager og Dictes partner Laust Sonne.

SPOT-festivalens hjemmeside

ANNONCE