Nyhed

2pacs jordiske rester flyves ud af USA

Tupac Shakurs aske skal flyttes til Sydafrika i anledning af tiårs-dagen for hans død

Den største af alle rap-legenderne, Tupac Shakur blev myrdet under mystiske omstændigheder for ti år siden. Han blev derefter ophøjet til hiphop-martyr med kult-agtig status. Alligevel startede konspirations-teorierne, og rygterne svirrede i mange år blandt fans om at han i virkeligheden var i live. Nogle mente for eksempel, at han boede på en hemmelig luksus-ranch i bjergene sammen med de andre store ”måske-afdøde” rock- og pop-legender, som Morrison og Presley. Han var simpelthen bare stået af rotteræset, mente mange.

På GAFFA.dk-redaktionen er vi nu efterhånden nogenlunde sikre på, at rapperen virkelig er død. I hvert fald vil Afeni Shakur, ifølge Nme.com, flyve sin søn Tupac Shakurs aske til Soweto, Sydafrika for at markere 10-års dagen for hans død i næste måned. Afeni skal mødes med selveste Nelson Mandela, og både Tupacs søster Gloria Cox og hans datter Set Shakur gør Afeni følge.

Afeni Shakur udtaler: ”Jeg føler mig velsignet over muligheden for at besøge Sydafrika, især Soweto. Begivenhederne, der har foregået her, er så meget en del af vores historie, og det vil være en ære at stede min søn til hvile på dette specielle sted: Fødestedet for den Sydafrikanske kamp for demokrati. Nelson Mandelas bidrag til det sydafrikanske folk har været uvurderlig, og jeg ser frem til at hjælpe ham med hans arbejde over hele landet”.

ANNONCE