Nyhed

Ny Rolling Stones-aflysning

Gårsdagens koncert i Spanien måtte aflyses, da Mick Jagger har fået betændelse i strubehovedet.

Rolling Stones-turnéen løb i går ind i nye problemer, da man så sig nødsaget til at aflyse den planlagte koncert i Valladolid i Spanien. Årsagen er, at forsangeren Mick Jagger har pådraget sig en betændelse i strubehovedet.

Tidligere har gruppen måtte aflyse en stor del af den europæiske afdeling af "A Bigger Bang"-turnéen, da den 62-årige Keith Richards måtte gennemgå en hjerneoperation efter et fald fra en kokospalme. Knap så galt fat er det dog heldigvis med den 63-årige Jagger, der skulle kunne være tilbage på toppen efter fire-fem dages hvile, dvs., hvis han kan holde sig fra at ryge og drikke.

"Jeg er meget ked af aflysningen," udtaler Jagger på bandets hjemmeside og fortsætter: "Jeg har altid elsket at spille for vores spanske fans, men jeg har ikke andet valg og undskylder over for alle, der har købt billet til koncerten."

Rolling Stones skulle efter sigende være klar til at gennemføre den planlagte koncert på Twickenham Stadium i London søndag den 20. august, men der er endnu ingen forlydener om, hvorvidt bandet bliver i stand til at gå på scenen til bandets anden spanske koncert, som efter planen skal spilles i El Ejido i morgen.

I modsætning til den aflyste Horsens-koncert, der som bekendt blev flyttet til den 3. september, bliver der ikke nogen erstatningskoncert i det spanske. De 37.000 spanske fans må således tage til takke med en refundering, mens vi herhjemme endnu kan leve i forventningen og håbet om, at Horsens-koncerten ikke støder ind i uventede komplikationer.

Rolling Stones' hjemmeside

ANNONCE