Nyhed

Pete Doherty med på næste The Streets-single

Mike Skinner får hjælp af Babyshambles-manden på "Prangin' Out"

Når The Streets senere på året udsender singlen "Prangin' Out", bliver det i en version, der er ganske forskellig fra den, der åbner rapperens tredje album "The Hardest Way to Make an Easy Living".

NME skriver i dag, at Skinner netop nu er i gang med at indspille en ny version af sangen, og at han får hjælp af Babyshambles-frontmanden Pete Doherty. Sangen handler om Skinners egne problemer med kokain, hvilket kan være grunden tll, at Doherty har sagt ja til at medvirke. Men den tidligere Libertines-sanger skal ikke synge Skinners lyrik, men derimod bidrage med sine egne vers.

Skinner vil ikke kalde Dohertys optræden for rap, men siger at det helt sikkert har en poetisk klang. Skinner indrømmer samtidig, at hans problemer med stoffer er vand i forhold til de ting, Doherty har været igennem, så det skal blive spændende at høre de to blande oplevelser på sangen.

The Streets og The Libertines dukkede op på den engelske musikscene cirka samtidig, og Skinner fortæller, at han på sin første turné mødte dem i Japan. Han har i noget tid gerne ville arbejde sammen med Doherty, og havde egentlig tænkt sig, at deres første samarbejde skulle være på singlen "When I Wasn't Famous". Men som han siger til NME: "Det skete ikke. He er en ganske svær person at få fat i".

ANNONCE