Nyhed

Direktøren for Horsens Ny Teater stopper

Frank Panduro, der hentede blandt andre Madonna og Rolling Stones til Danmark, forlader bestyrelsen til april

Den resultatskabende direktør for Horsens Ny Teater, Frank Panduro, har meddelt sin bestyrelse, at han ikke længere vil være direktør.

Teatrets bestyrelsesformand Orla Kjeld Bothe siger i en pressemeddelelse:

"Vi er således ikke et sekund i tvivl om, at succesen vil fortsætte, men derfor er det alligevel med stor beklagelse og vemod, at vi siger farvel til Frank".

I samme pressemeddelelse understreger Frank Panduro, at der ikke er nogen protest eller negative følelser i forbindelse med hans afgang.

"Tværtimod. Jeg har haft 15 pragtfulde år som chef for HNT, og jeg har altid både følt og vidst, at både bestyrelsen, mine fremragende medarbejdere, sponsorerne og byen har bakket fuldstændigt op bag de planer og ambitioner, jeg har haft for teatret", siger Panduro.

I stedet vil Frank Panduro nu koncentrere sig om en række af sine andre aktiviteter. Han driver blandet andet Teaterhotellet.dk i Horsens sammen med sin kone.

Panduro har stået i spidsen for at arrangere koncerter med navne som Rolling Stones (billedet), Madonna, Bob Dylan, R.E.M., Paul McCartney, Santana, Alanis Morissette, Robbie Williams, Roxy Music, Katie Melua og mange flere.

ANNONCE