Nyhed

Fabriken bliver spillested

Den århusianske klub udvider bl.a. med koncert med Liars 3. marts

Den århusianske natklub Fabriken fyldte forleden 1. år, hvilket bl.a. blev fejret med koncerter med Vincent Van Go Go og tyske Puppetmastaz. Klubben har tidligere kunne byde på koncerter med Coolsville og Rock Hard Power Spray, men nu sættes alle sejl til for at gøre Fabriken til et regulært spillested.

Koncertrækken begynder 3. marts med en koncert med amerikanske Liars, der også kan opleves dagen efter til musikfestivalen Blomst i København. Herefter følger i marts-måned koncerter med navne som KID 606, Noboby Beats The Beats og Nikolaj Nørlund, der to aftener i træk vil optræde solo.

I en pressemeddelelse skriver folkene bag dette nye initiativ, at spillestedet vil være både en platform for nye talenter, men også et spillested for etablerede navne. Der vil til koncerterne være varierende entrépriser, og det giver mulighed for at præsentere større kunstnere end det hidtil har været muligt.


Der vil til koncerter være mulighed for at købe billetter i forsalg via Gaffa-billet, og de resterende billetter bliver solgt i døren. Billetter til koncerter i marts er netop sat til salg.

Ved koncerter bliver dørene åbnet 1 time før den annoncerede koncertstart, der typisk er kl. 22.30.

Den forreste del af Fabriken forbliver gratis frem til kl. 00.00, men det giver ikke adgang til koncerterne.


Fabrikens koncertkalender i marts:

3. marts Liars (US)
4. marts KID 606 (US/VENZ)
10. marts Nikolaj Nørlund Solo
11. marts Nikolaj Nørlund Solo
17. marts Noboby Beats The Beats feat. JAHI
17. marts Vincent Van Go Go
18. marts Deltahead (S)
24. marts Nobody Beats The Beats feat. JAHI
31. marts C-Mon & Kypski (NL) + Support


Fabriken

GAFFA Billet

ANNONCE