Nyhed

Nyt fra Hotel Hunger

Det danske rockorkester udgiver den 24. april opsamlingsalbummet ”The Best & The Misfits”, som også indeholder nye sange

Et af landets mest sejlivede rockorkestre Hotel Hunger er på vej med deres musikalske scrapbog i form af albummet ”The Best & The Misfits”. Et album, der foruden en række nye sange primært vil tage både det gamle og nye publikum med på en rundtur i bandets store bagkatalog af træfsikre rocksange.

Der er tale om en dobbeltudgivelse, og derfor er der både blevet plads til velkendte hits som ”Sitting In A Room”, ”3rd Eye Blind”, ”15 Minutes”, ”You Can’t Have It”, ”Sweet, Sweet” og ”Get Your Hands Off” samt hidtil uudgivet materiale og rariteter som blandt andet bandets 80’er-version af ”Seasons In The Sun”, live-optagelser, outtakes m.m.

Desuden indeholder udgivelsen som nævnt også en række nye indspilninger. Heriblandt finder man blandt andet en ny version af det store 70’er-hit ”Oh Susie”, der oprindeligt blev indspillet og skrevet af den svenske gruppe Secret Service.

”Oh Susie” udkommer som single til radioen i starten af april og bliver således første single fra ”The Best & The Misfits”. Albummet udkommer mandag den 24. april og bliver efterfulgt af en omfattende turné i månederne maj til september.

Hotel Hungers hjemmeside

ANNONCE