Nyhed

40, FED OG I FIN FORM: Kæmpe jubilæumsnummer på gaden nu

Glæd dig til 108 sider proppet med interviews, anmeldelser, koncertanbefalinger og meget mere

I dag er GAFFA september på gaden, og det er et ganske særligt blad. Det er nemlig intet mindre end vores 40 års jubilæumsnummer, og derfor er det udvidet med 44 ekstra sider og er dermed hele 108 sider tykt.

Forsiden af GAFFA prydes af Suspekt, der den 15. september spiller i et pt. næsten udsolgt Parken. Vi har talt med trioen om deres næsten 25 år lange rejse fra forstadsproletarer til nationalikoner.

eee gee er efter stor succes med debuten klar med ”den svære toer”, som faktisk ikke har været spor svær – og nu rykker hun op i de royales rækker.


Romy er det tredje og sidste medlem fra The xx, der går solo. Vi har mødt hende til en snak om at afsløre et ægteskab i en sang, følelser på dansegulvet og problemerne med begrebet ”sad girl music”.

Hotel Hunger er tilbage med nyt album efter hele 19 år. Vi har sat Jimmy Jørgensen & Co. stævne i kvarteret, hvor det hele startede.

Anohni er aktuel med et musikalsk varmt og indbydende album – med dybt alvorlige tekster. Vi har fået en lang snak med den dybt engagerede kunstner – om håb og den endelige apokalypse.


I GAFFAs jubilæumsnummer har vi talt med en lang række musikere og musikbranchefolk, blandt andre Steffen Brandt, Jesper Binzer og Gunnar Madsen om, hvad de synes om GAFFA, og hvad vi kan gøre bedre. Vi har også fået to musikere og en anmelder til at anmelde GAFFA – de er ikke ligefrem enige – og så har vi bedt læserne om at kåre de bedste danske og internationale album de sidste 40 år.

Derudover kan du også læse interviews med Laufey, Our Broken Garden og Timechild – og høre nærmere om komiker Jonas Mogensens musiksmag og om den komplekse Rammstein-sag.

Derudover kan du nyde GAFFA Live med koncertanbefalinger, GAFFA Tech med anmeldelser og nyheder samt de faste indslag i vores introsektion: redaktørens leder, Minus til plus, Nye udgivelser, vi glæder os til, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 

Du kan læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, en uddannelsesinstitution, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 43 kroner: tilmeld dig GAFFA+ Premium her. 


 

ANNONCE