Nyhed

Vandt du Windermere – i danseforestilling?

Billetter til ”I Wish I Were Your Bird” med live-rockband var på højkant

På GAFFA.dk har vi altid masser af spændende præmier på højkant i diverse konkurrencer, men det er vist første gang, vi har udloddet billetter til en danseforestilling. Men det gjorde vi altså her, til koreografen Camilla Stages ”I Wish I Were Your Bird” baseret på den klassiske kærlighedstragedie ”Romeo & Julie”, der afvikles på Dansescenen, Øster Fælled Torv på Østerbro i København i perioden 11.-24. februar. Med 6 dansere på scenen og et live-rockband, nemlig Windermere, til at levere musikken.

Windermere udgav i 2004 deres roste debutalbum ”The World is Here”, hvor de gjorde sig bemærket med deres stemningsfulde, drømmende og til tider støjende rock. Musik med inspiration fra blandt andet den britiske shoegazer-genre fra starthalvfemserne med navne som My Bloody Valentine, Slowdive og Ride, og også med associationer til nyere grupper inden for atmosfærisk rock som for eksempel Sigur Rós. Det blev også til et mindre hit på P3’s lytterhitliste ”Det Elektriske Barometer” med sangen ”Trailer Park”. Og nu har de altså skabt helt ny og meget billedskabende musik til Camilla Stages ”I Wish I Were Your Bird”.

Camilla Stage har siden 1994 placeret sig blandt Danmarks stærkeste profiler inden for moderne dans, både som koreograf og danser, og står i dag i front for dansekompagniet Living Creatures. I ”I Wish I Were Your Bird” løsriver hun de elskende Romeo og Julie fra deres vanlige familiære konflikter og koncentrerer sig om parret som to særskilte individer. Og det lyder da interessant.

Du kunne være en af de heldige, der vandt to billetter (valgfri dato fra 11.-24. februar, begge inkl.) til denne spændende forestilling. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og det rigtige svar er: William Shakespeare.

De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!
Bettina Lawsen
2730 Herlev

Jan Nielson
2750 Ballerup

Torben Pedersen
3630 Jægerspris

Tore Vind Jensen
1210 København K

Lisbeth Sterup Hansen
3400 Hillerød

Windermeres hjemmeside

ANNONCE