Nyhed

Vandt du Yellowcard live i Hamburg?

Eksklusiv konkurrence om koncertbilletter med emo-pop-punkerne i Hamburg, med tog og hotel betalt

Florida-gruppen Yellowcard har solgt dobbelt platin (dvs. 1 million album) i USA, men er endnu et forholdsvis ukendt fænomen på disse breddegrader. Men de er hastigt på vej frem i Europa efter gode anmeldelser af deres seneste, nyligt udsendte fjerde album “Lights And Sounds” - også på GAFFA.dk. Et album, hvorfra titelnummeret allerede er blevet et stort hit i USA, og et album med sange om både falskhed, krig og det at være voksen.

Kvintetten Yellowcard spiller en mellemting mellem pop-punk og emo-rock, altså “følsom punkrock”, og kunne minde lidt om navne som Green Day, Good Charlotte og Jimmy Eat World, og de har udviklet sig stærkt på deres fire plader, hvor violinen er blevet et integreret element i lydbilledet. “Lights And Sounds” byder således på sangen “How I Go”, hvor et 25 mand stort orkester medvirker.

I samarbejde med pladeselskabet EMI kunne vi blænde op for en eksklusiv konkurrence, hvor du kunne vinde to koncertbilletter til Yellowcard live i Hamburg 24. februar med togtransport og hotelværelser betalt! Og alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål, og så lige huske at have ryddet kalenderen i dagene 24 og 25. februar. Det rigtige svar er: Sean Mackin.


Og den heldige vinder af turen er som følger:
Mette Axen
2730 Herlev

Og så er der tre, der vinder trøstpræmier i form af "Lights And Sounds"-albummet i deluxe-udgave med dvd (præmierne ankommer en af de nærmeste dage):
Thomas Jensen
3250 Gilleleje

Benjamin Krog
5000 Odense C


Ellen Skall Sørensen
9340 Asaa

Yellowcards hjemmeside


ANNONCE