Nyhed

Koncertarrangør råder bod på billetkaos

RMT Productions giver skuffede fans mulighed for at bytte deres billetter til Depeche Mode-koncenten i Århus

Som omtalt her på GAFFA.dk udviklede billetsalget til Depeche Mode-koncerten i Århus sig i går til et mindre kaos, da de mange ventende fans ikke kunne købe ståpladser. Både på Billetnet eller på landets posthuse måtte kunderne således tage til takke med siddepladser på tribunen – langt fra begivenhedernes centrum.

Arrangørerne af koncerten, RMT Productions, vedkendte sig allerede i går, at der havde været problemer med ”opsætningen på Billetnets hjemmeside”, og i dag er det blevet bekræftet, at også landets posthuse var indbefattet af problemerne.

RMT har derfor også garanteret, at alle utilfredse kunder vil kunne få ombyttet deres siddepladser til ståpladser. Henvendelse herom skal rettes til Billetnet på tlf. 70156565 senest fredag den 3. februar.

Til trods for problemerne må billetsalget til koncerten ellers siges at være kommet aldeles hæderligt fra start. Der blev i går solgt cirka 15.000 billetter, hvilket udgør halvdelen af kapaciteten i Atletion, hvor koncerten løber af stablen den 7. juni.

Depeche Modes hjemmeside

ANNONCE