Nyhed

Ricky Martin til Danmark for første gang

Latin-loveren optræder i KB Hallen 29. april. Billetsalget starter 23. januar kl. 10 på Billetlugen og i Fona

Efter en albumpause på fem år vendte den puertoricanske latin-pop-superstjerne Ricky Martin sidste efterår tilbage med det roste album “Life”, hvor han bevæger sig væk fra den traditionelle latino-pop og mod nye territorier, blandt andet ren pop, reggae og orientalske klange, og som blandt andre GAFFAs anmelder var ganske begejstret for. Og nu drager han så på en turné, der bringer ham til KB Hallen i København 29. april. I øvrigt Ricky Martins første koncert i Danmark overhovedet.

Ricky Martin debuterede som 12-årig i boybandet Menudo, der var voldsomt populært i Latin- og Sydamerika. I 1991 sprang han ud som solist med det spansksprogede album “Ricky Martin”, og da han i 1999 udsendte et engelsksproget album med samme titel, fik han sit helt store gennembrud på mere nordlige himmelstrøg med hits som “Shake Your Bon-Bon” og “Livin' La Vida Loca”. Ricky Martin har faktisk med tiden solgt ikke færre end 70 millioner album, hvilket gør ham til en af latin-scenens absolut største stjerner nogensinde.

Billetsalget til koncerten starter d.23. januar 2006 kl.10.00 via Billetlugen 70 263 267 kl.9-18, www.billetlugen.dk, samt landets Fona-butikker.

Ricky Martins hjemmeside

ANNONCE