Nyhed

Smashing Pumpkins på vej mod genforening?

Rygterne svirrer om en genforening af Billy Corgan & Co begyndende med live-koncerter allerede i foråret

Rygterne om en genforening af ét af 90’ernes største rockbands Smashing Pumpkins summer, efter at bandet i dag tilsyneladende er blevet bekræftet til at optræde på den californiske festival Coachella til april. På plakaten for festivalen er Smashing Pumpkins således nævnt som hovednavn sammen med Depeche Mode.

Billy Corgan har da heller ikke lagt skjul på, at han gerne vil finde sammen med sit gamle band igen. Han har således tidligere skrevet i en annonce i avisen Chicago Tribune, at hans hjerte tilhører Smashing Pumpkins, og at han vil have sit band, sine sange og sine drømme tilbage.

På sin hjemmeside antydede Corgan også for nyligt, at genforeningsplanerne var undervejs med at blive realiserede. Han skrev:

”Den overraskelse, jeg har beredt til jer alle, vil blive offentliggjort snart... Trods alt kommer gode ting til dem, som venter... elsker I ikke bare spændingen?”

Corgan er stadig gode venner med den tidligere Pumpkins-trommeslager Jimmy Chamberlin, og han har samarbejdet med bassisten Melissa Auf Der Maur på hendes kommende album.

 

Corgans hjemmeside