Nyhed

Brett Andersons solodebut klar til januar

Suede- og Tears-frontmandens solist-album undervejs, fortæller han til GAFFA

GAFFA.dk har før berettet, at den gamle Suede- og nuværende The Tears-forsanger Brett Anderson i et stykke tid har været i gang med et soloalbum. Og nu ser det snart dagens lys, fortæller han selv til GAFFA.dk.

– Albummet udkommer til januar. Det er et album præget af klarhed og lidenskab og er nok det bedste, jeg har lavet siden "Coming Up". fortæller Brett Anderson til GAFFA.dk. Det er produceret af norske Fred Ball alias Pleasure (udgav et soloalbum i 2003 og har produceret bl.a. norske Bertine Zetlitz, red.), men ellers er der ingen kendte medvirkende med – men der er to danske musikere med, tilføjer Brett, men vil dog ikke røbe, hvem der er tale om.

Hvad soloalbummet betyder for The Tears’ fremtid, er uklart, men gruppen meddelte allerede sidste efterår, at de dengang ville gå i gang med arbejdet på opfølgeren til deres debutalbum ”Here Come The Tears” fra 2005 – faktisk havde de så travlt med det, at de dengang aflyste en Europaturné og dermed også planlagte koncerter i København og Århus.

– Bernard (Bretts makker fra The Tears og i gamle dage Suede, red.) laver nogle andre ting lige for tiden. Måske går vi sammen og laver noget igen, hvis vi får lyst, ellers gør vi ikke, fortæller Brett Anderson.

The Tears' hjemmeside

ANNONCE