Nyhed

Rock og halløj på Rådhuspladsen

Gratis-arrangementet Rock The Square indbyder til hiphop, metal og rock af høj kvalitet i hjertet af vor hovedstad

Niarn, Per V, Rock Hard Power Spray (billedet), Die Dumme Dänen med MC Clemens i front, Sutrapumo og Puto Diablo forener mindst tre musikalske genrer, hiphop, metal og rock, til en gratis fest på Rådhuspladsen lørdag den 29. juli midt i Københavns kerne. Koncerterne forløber fra 16 - 22.

”Danmark er for lille til, at vi kan tillade musikelskerne at være adskilt af genrerne. Det er såvel musikere som fans begyndt at indse, og derfor har det været muligt at gøre Rock The Square 2006 til det indtil videre største af denne type arrangementer. Nogle af de absolut største kunstnere inden for hip hop, metal og rock stiller gratis op for at støtte dette tiltag i dansk musikkultur, og give fansene den ultimative koncertoplevelse ­ gratis”, skriver arrangør Nik Nalu fra Sutrapumo i en pressemeddelelse om arrangementet.

Meningen er, ud over bare at holde en fed fest på fliserne foran Rådhuset, at bygge bro mellem de musikalske genrer. Sutrapumo, der også spiller op til rock med engelsksproget rapmetal på dagen, har tidligere stået bag lignende arrangementer, men denne gang er den mest ambitiøse.

ANNONCE