Nyhed

Smukfest hylder dansk hiphop med stjernespækket koncert på dette års festival

GAFFA.dk – alt om musik

Oplev Suspekt, Kidd, TopGunn og mange flere, når 20 danske hiphop-musikere sammen hylder dansk hiphop. 

På dette års Smukfest kan du komme med til en helt særlig hyldestkoncert, hvor danske hiphoppere på tværs af generationer optræder sammen i et stort show med titlen “Made In Denmark”. Her kan du opleve gamle kendinge som Østkyst Hustlers, Johnson og Den Gale Pose samt nye stjerner som Artigeardit og Tessa.

Showet har været på tegnebrættet længe, og det var egentlig på plakaten tilbage i 2020, der som bekendt desværre blev et år i coronaens tegn. MEN nu bliver det endelig en realitet, når skoven i Skanderborg til sommer endnu en gang forvandles til Danmarks smukkeste festival. “Made In Denmark” er på plakaten fredag den 5. august, hvor de 20 danske hiphoppere hver optræder med deres største hits, og hvor flere af artisterne optræder for første gang i flere år. På scenen finder man også Turkman Souljah, Unge Jens og Mogens Palsbøll, der vil agere live-band for hele herligheden.


At hyldestkoncerten i år er på plakaten er til stor glæde for Mikkel Xavier, der er booker på Smukfest. Han udtaler følgende: "Det er med stolthed, at vi kan samle en så bred gruppe af danske artister, der har været med til at definere genren gennem tiden, og vi glæder os ud i hver en fiber til at byde både dem og alle gæsterne velkommen til skoven til sommer."

Se listen over samtlige artister til “Made In Denmark”-showet nedenfor:

Artigeardit, Benjamin Hav, De Danske Hyrder, Den Gale Pose, Emil Stabil, ICEKIID, Johnson, Jokeren, Kesi, Kidd, Marvelous Mosell, Marwan, Niarn, Outlandish, Sivas, Suspekt, Tessa, TopGunn, Ude Af Kontrol og Østkyst Hustlers.


 

LÆS OGSÅ: Smukfest annocerer 23 nye navne

 


Varm op til koncerten med GAFFAs playliste, hvor vi har samlet de 20 artister og nogle af deres største hits:

 


ANNONCE