Nyhed

Britney Spears sagsøges af fotograf

Sangerindens mor har angiveligt kørt en nærgående reporters fod over

Fotograf Cullen Reavley har lagt sag an mod Britney Spears og hendes mor Lynne Spears. Reavley hævder, at chauffør Lynne kørte hans fod over på en parkeringsplads i Santa Monica, Californien, den 20. juni 2004 – angiveligt med fuldt overlæg. Reporteren måtte efterfølgende på hospitalet, hvor man behandlede ham for hævelser og konstaterede, at intet var brækket.

Efterfølgende opgav det lokale politi at forfølge sagen, og overvågningskameraer dokumenterer heller ikke andet, end at fotografen faldt til jorden, da Spears-kvindernes bil kørte forbi. Ikke desto mindre har Reavley besluttet at sagsøge familien for mindst 25.000 dollars til dækning af hospitalsudgifter, tabte indtægter samt svie og smerte. Hele episoden har ifølge sagsanlægget forvoldt fotografen ”stor mental (og) fysisk … smerte og lidelse.”

Spears’ forhold til de amerikanske paparazzi er notorisk belastet, noget hun netop har kommenteret i et interview med tv-personligheden Matt Lauer. I indslaget, der bliver vist i USA torsdag, anklager hun fotograferne for at have ”overtrådt grænsen” og gjort hende til et ”følelsesmæssigt vrag”. Sangsilden har på det sidste måttet se både sine (manglende?) evner som mor og forholdet til Kevin Federline ryge gennem sladderbladsmøllen, hvor stædige rygter i øvrigt hævder, at Federline for øjeblikket er henvist til kælderen i parrets villa.

ANNONCE