Nyhed

Bryan Adams også til Århus

Besøget på Ballerup Superarena suppleres med et smut omkring Århus’ Tangkrogen

Sidste uge kunne GAFFA meddele, at canadiske Bryan Adams lægger vejen forbi Ballerup Superarena den 20. september. Nu kan vi så følge op med at annoncere, at også Århus får besøg – nemlig dagen før, den 19. september, på Tangkrogen. Meldingen er videregivet fra Adams’ officielle hjemmeside, hvor sangeren for nyligt har annonceret en større Europa-turné.

Canadierens storhedstid skal søges i tidsrummet mellem midt-firserne og midt-halvfemserne. Han slog stort igennem med album som ”Cuts Like a Knife” og hits som ”Summer of ’69”, og holdt siden dampen oppe med flere hits – ikke mindst verdensplagen ”Everything I Do (I Do It For You)” fra soundtracket til Robin Hood-filmen ”Prince of Thieves”. Siden er det gået lidt ned ad bakke for sangeren, som kritikerne altid har yndet at betegne som ’Springsteen Lite’: Seneste udgivelse var 2004’s ”Room Service”, der aldrig gjorde det store væsen af sig på hitlisterne.

Live har Adams dog stadig et stort publikum at trække på, ikke mindst herhjemme, hvor mange har et godt øje til den altid ubarberede rockskjald. Tilhører man målgruppen, er det bare at ile til billetlugerne: Salget af Ballerup-billetter er netop gået i gang hos Billetnet.dk. Samme billetsælger står for salget til Århus-koncerten, om end der her endnu ikke er sat en startdato.

ANNONCE