Nyhed

Lambchop på vej med nyt

Alt-country-særlingene udgiver “Damaged” ultimo august

Efter dobbelt-cd sættet “AwCmon/NoYouCmon” er stilskabende Lambchop ved at være klar med en noget mere koncis opfølger. Ti numre lange ”Damaged” er klar til release den 22. august i USA, og bandet agter at følge albummet til dørs med en frisk lille efterårs-turné i Europa.

Om ”Damaged” forlyder det, at den er indspillet på kun ”et par uger” og rummer bidrag fra 17 musikere – inklusive en strygersektion. Der er også blevet plads til electronica-indslag, og overordnet set skulle albummet ligge i umiddelbar forlængelse af 2002’s ”Is A Woman”, med masser af plads til frontmand Kurt Wagners skrøbelige country-croon.

"Denne gang handlede det meget om at lave et sammenhængende album snarere end – som på tidligere album – at levere en alenlang række sange," har Wagner udtalt til Billboard.com.
"Titlen ”Damaged” opsummerer meget godt albummets tone. Og så er det jo i øvrigt en glimrende Black Flag-plade!"

Frontmanden erkender også at have været inspireret af den herhjemme noget oversete western-serie ”Deadwood”, hvor dialogen rammer ”en glemt måde at tale amerikansk på”, som Wagner har forsøgt at genfinde i sine sangtekster.

Tracklisten til ”Damaged” forløber som følger:

"Paperback Bible"
"Prepared [2]"
"The Rise and Fall of the Letter P"
"A Day Without Glasses"
"Beers Before The Barbican"
"I Would Have Waited Here All Day"
"Crackers"
"Fear"
"Short"
"The Decline of Country and Western Civilization"

ANNONCE