Nyhed

Osgoods frimærkehyldest uropføres

Kresten Osgood – Og Hvad er Klokkens ”Frimærkealbum” live i Café Hovedtelegrafen

Jazztrommeslager Kresten Osgood (billedet) er ikke for fastholdere. Han nægter at blive i sin genrebås og springer gang på gang ud i gale løjer andre steder i stilspektret: Vrøvle-hip hop med Ikscheltaschel, funky hiphop med Lucie Baines, melodisk electronica med Autofant, cabaret-pop med Tys Tys og det, der er mærkeligere. Til den sidstnævnte kategori hører gruppen – Og Hvad er Klokken?, der de senere år har spillet anarkistiske jazzkoncerter med hjælp fra såvel Zlatko Buric som Swan Lees Jonas Struck og jazzgalning T.S. Høeg.

Det løst sammensatte ensembles seneste præstation er deres nys udgivne ”Frimærkealbum”, en hyldest til den langsomt uddøende porto-valuta. Musikalsk meldes der om en syndig blanding af poesi, instrumentalnumre og danske sange, og teksterne fortæller om alt fra glæden ved at indkøbe et ark San Marino-frimærker til farerne ved at blive høj på klisterdampe. Hele herligheden lanceres ved en uropførelse live i Post og Tele Muséets Café Hovedtelegrafen, hvor Kresten Osgood og kompagni spiller albummet fra ende til anden for første og – forsikrer han – sidste gang.

Koncerten løber af stablen fredag den 16. juni klokken 20, men dørene er kun åbne mellem 18.30 og 19.30, så kom tidligt. Billetter fås i indgangen formedelst beskedne 40 kroner.

ANNONCE